top of page

WANT TO BOOK?

Momenteel open ik mijn boekingen 1x in de 2 á 3 weken voor de week/weken erop.
V
olg mij op instagram zodat je op de hoogte bent wanneer mijn boekingen precies weer open gaan;
daar post ik ook eventuele uitvallers en vrije plekjes tussendoor.

 

IMG_2779.jpg

1:1 ZOOM READING
60 minuten

€149

Wil jij een echte deep-dive in je energie? Benieuwd naar wat het Universum te vertellen heeft over de liefde, je carrière of je persoonlijke ontwikkeling? Wil je meer weten over jouw blokkades, maar ook je sterkste kanten?

Hoe werk jij op een goede manier naar jouw droomleven toe?

Het focuspunt in deze reading is ook: hoe dient jouw Ziel zich bij mij aan en hoe wil deze graag gezien worden? Het is elke keer een verrassing om te zien wat er tijdens de reading naar voren mag komen. Je mag erop vertrouwen dat ik je iets kan doorgeven wat op dat moment gezien mag worden, zelfs als je geen vragen hebt dus. De juiste boodschap komt hoe dan ook bij je terecht.

Met deze reading van 60 minuten kunnen we alles behandelen waar je behoefte aan hebt. Je bent er live bij via Zoom, dus je kunt me alle vragen stellen die je wil. Deze reading heeft meer rust en neemt vaak meer de vorm aan van een coachingsgesprek (als je daar behoefte aan hebt) waarin ik je uiteraard ook (de vele) informatie doorgeef die ik channel. Ik voel altijd aan wanneer er meer behoefte is aan een gesprek, of wanneer je gewoon behoefte hebt aan dat ik veel informatie doorgeef en jij kunt luisteren. Alles is oké, dit uur staat volledig in teken van jou, dus ik pas me volledig aan aan jouw behoeften en wensen.

Voorafgaand mediteer ik al zo'n 10 minuten om met je energie in te tunen: vaak komen hier ook boodschappen in door die ik zal meenemen in je reading. Dit gaat niet van je leg-tijd af.

Na je de reading krijg je van mij een PDF toegestuurd met de getrokken kaarten. Zo kun je makkelijk blijven intappen met de energie en boodschappen van jouw reading. Hierna mag je me altijd berichten met vragen.

IMG_2781.jpg

LIVE DM READING
25 á 30 minuten

€79

Deze reading is perfect als je véél informatie wilt ontvangen in relatief korte tijd. Ben je op zoek naar een deep-dive in één onderwerp, of wil je kortere antwoorden op een paar verschillende vragen? Of gewoon benieuwd naar wat je op dit moment mag weten of ontvangen van het Universum?

Het is elke keer een verrassing om te zien wat er tijdens de reading naar voren mag komen. Je mag erop vertrouwen dat ik je iets kan doorgeven wat op dat moment gezien mag worden, zelfs als je geen vragen hebt dus. De juiste boodschap komt hoe dan ook bij je terecht.

 

In deze reading van minimaal 25 en maximaal 30 minuten via Insta DM of whatsapp benoem ik je blokkades, maar bovenal read ik je hoogste potentieel en geef ik je tools zodat je weet welke stappen je kunt zetten.

Dit geeft je meer helderheid en rust in je hoofd.

In deze high-paced reading geef ik je minimaal 25 en maximaal 30 minuten zoveel mogelijk info. Dit gebeurt via voicememo zodat ik doorlopend veel informatie kan channelen en doorgeven. De informatie die doorkomt is doorgaans erg veel en gaat in een wat hoger tempo. Zoek je naar meer rust, een gesprek waar we dieper op dingen in kunnen gaan en een reading waarbij wij videobellen, dan is de Reading van 60 minuten heel erg fijn. Dat heeft meer de vorm van een coachingsgesprek (waarin ik je uiteraard ook erg veel informatie geef die ik doorkrijg).

Voorafgaand mediteer ik al zo'n 10 minuten om met je energie in te tunen: vaak komen hier ook boodschappen in door die ik zal meenemen in je reading. Dit gaat niet van je leg-tijd af.

IMG_2782.jpg

WRITTEN READING
PDF

momenteel niet beschikbaar

Ben je op zoek naar een deep-dive in één onderwerp? Of gewoon benieuwd naar wat je op dit moment mag weten of ontvangen van het Universum?

In deze geschreven reading benoem ik je blokkades, maar bovenal read ik je hoogste potentieel en geef ik je tools zodat je weet welke stappen je kunt zetten.

Dit geeft je meer helderheid en rust in je hoofd.

Het is elke keer een verrassing om te zien wat er tijdens de reading naar voren mag komen. Je mag erop vertrouwen dat ik je iets kan doorgeven wat op dat moment gezien mag worden, zelfs als je geen vragen hebt dus. De juiste boodschap komt hoe dan ook bij je terecht, zelfs als je voorafgaand geen vragen hebt.

Je ontvangt van mij een pdf (+- 6 pagina's) met geschreven tekst en foto's van jouw kaarten. Het kost mij doorgaans meer tijd om deze readings te maken, doordat ik de gechannelde (vaak abstracte) informatie opschrijf in een makkelijk begrijpbare tekstvorm. 

Bericht je mij na het boeken op instagram (@tamaravank) of per mail met jouw voicememo met vraag, of een recente foto waarop ik je ogen duidelijk kan zien (mocht je geen specifieke vraag hebben)? Dan kan ik makkelijk intunen op je energie. 

Voor het ontvangen van deze reading hoef je niet beschikbaar te zijn op het aangegeven tijdstip of datum: dit is slechts de uiterste verzenddatum.

bottom of page